Læs de seneste nyheder

 

Kontakt os gerne for en personlig dialog

Nyheder
Nyhedsbillede

Unik investeringsmulighed i Aalborg – Ny opført og fuldt udlejet boligejendom

Copenhagen Corporate Finance præsenterer en enestående investeringsmulighed: En ny opført ejendom på Tornhøjvej 4, 9220 Aalborg Ø, udbydes til salg. Ejendommen er fuldt udlejet og består af 62 velindrettede lejligheder samt 3 mindre kommercielle enheder.Ejendommen, der blev færdiggjort i november 2022, er strategisk beliggende i det østlige Aalborg, et område i positiv udvikling. Her oplever man vækst og forvandling med nye boliger, butikker og attraktive udendørsområder.

E…


Læs mere
Nyhedsbillede

Pandea Global M&A og dets medlemsvirksomheder har været samlet i Rotterdam til M&A Summit 2023.

Som en uafhængig M&A- og corporate finance-butik i Danmark er vi hos Copenhagen Corporate Finance glade for at drage nytte Pandea-medlemsfirmaernes omfattende erfaring og globale kompetencer til at sikre et vellykket resultat for vores kunder. 

Ultimo maj 2023 deltog Erik Urskov og Søren Rytoft sammen med repræsentanter fra hovedparten af 33 lande involveret i Pandea Global M&A-netværket med det formål at styrke relationerne og samarbejdet i …

Læs mere
Nyhedsbillede

Søren Rytoft - Senior advisor i Copenhagen Corporate Finance

Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til Søren Rytoft som Senior Advisor i Copenhagen Corporate Finance.

Søren har mere end 30 års erfaring med salg, ledelse og rådgivning inden for professionel investering hos anerkendte banker og kapitalforvaltningsselskaber i Danmark og i udlandet.

Søren har senest besat stillingen CSO hos venturefirmaet Megatrend Invest A/S, hvor han har rådgivet portefølje selskaber omkring deres videre skalering, dertil rådgivet professionelle investore…

Læs mere
Nyhedsbillede

Inspiration for ejerledere og CFO’er om M&A proces ved salg

At træffe beslutning om at afhænde livsværket er en afgørende beslutning i en ejerleders erhvervskarriere og liv.

Inden processen om salg kan igangsættes er der en lang række forberedelser og overvejelser, som skal drøftes og afklares. Her er det vigtigt, at alliere sig med personer som besidder både forståelse og faglig kompetence til at indgå i disse drøftelser og som samtidig kan organisere de mange elementer og overvejelser, som ejerlederen skal igennem.

Når beslutningen om salg er tr…

Læs mere