Vi er en investment banking boutique med fokus på M&A

Vil du være med på holdet?

Karriere

Karriere

Muligheder for udvikling og aktiv deltagelse i vækst

Vi er en "investment bank boutique" og vi oplever god respons fra kunder i vores segment, som er mellemstore og mindre virksomheder i Danmark samt internationale Private Equity-fonde.

Vores mission er at bidrage til vækst og udvikling af Danmarks fremtidige succes virksomheder, ligesom vores ambition er at skabe en ledende corporate finance rådgiver for virksomheder i Mid-markedet og SMV-segmenterne med fokus på M&A. Vi fortsætter med at udvide vores boutique og tilbyder gode lærings- og karrieremuligheder.

 

Vil du gerne være selvstændig?

I Copenhagen Corporate Finance har vi fokus på at gøre en forskel for ejerledere, virksomheder og investorer, hvilket vi bl.a. gør via et åbent og tæt samarbejde internt.

  • Vil du med på holdet og være med til at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere?
  • Vil du gerne indgå i et internationalt samarbejde?

Så ser vi frem til at drøfte et muligt samarbejde med dig og byder gerne på en kop kaffe. Kontakt venligst CEO Erik Urskov på eu@oocofi.dk.

Ledige stillinger

Aktuelt ingen ledige stillinger

For at være succesfuld søger vi lejlighedsvis talentfulde og ambitiøse kollegaer. Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Du er velkommen til at sende din ansøgning og CV til os på: info@cocofi.dk.

Hvis vi ikke har brug for din profil på det givne tidspunkt, og du ønsker at have din ansøgning og CV opbevaret hos os i længere tid end 6 måneder, skal du give dit samtykke til opbevaring heraf i henhold til vores persondatapolitik.