Internationalt indgår vi i Pandea Global M&A netværket

Internationalt

Pandea Global M&A

Copenhagen Corporate Finance er medlem af Pandea Global M&A, som er et bredt netværk af udvalgte corporate finance-virksomheder internationalt, som er repræsenteret i alle de væsentligste lande.

Netværket giver Copenhagen Corporate Finance en udvidet adgang til udenlandske købere og investorer, samt lokal ekspertise, hvilket åbner muligheden for dels at bistå din virksomhed med at ekspandere til udlandet, dels at sikre et bredt potentielt felt af internationale købere til din virksomhed. Op mod halvdelen af danske virksomheder sælges til en international køber.

Pandea Global M&A har fokus på corporate finance-aktiviteter rettet mod Mid-market og transaktioner i niveauet 5 - 500 mio. EUR.

Vi er repræsenteret i 33 lande, hvor medlemmerne i alt har 58 kontorer og mere end 300 rådgivere, som bidrager med erfaring fra mere end 2.500 transaktioner til en samlet værdi på over 30 mia. EUR

 

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed internationalt, så er du meget velkommen til at kontakte os her