Salg af virksomhed Financial Advisor

Salg af virksomhed

Eksklusiv finansiel rådgiver til Draware A/S i forbindelse med salg af cyber security virksomhed.

Copenhagen Corporate Finance har været eksklusiv finansiel rådgiver til Draware A/S i forbindelse med salget af aktiviteterne til Deloitte, Danmark.

Siden 1995 har Draware A/S ydet specialiseret rådgivning omkring IT-sikkerhed kombineret med salg og installation af den software, som afhjælper disse forhold.

Draware A/S’ aktiviteter drager nytte af det internt udviklede analyseværktøj ”Dansk IT-Sikkerhedsbarometer”, som præcist vurderer den enkelte virksomheds IT-sikkerhedsniveau og samtidigt angiver mulige forbedringer. Draware’s medarbejdere besidder indgående kendskab til de forskellige aspekter omkring IT-sikkerhed og de nyeste softwareløsninger, som findes i markedet. Denne kombination af kompetencer har givet Draware en stærk markedsposition og en loyal kundebase.

Rådgivning og salg af software i forbindelse med IT-sikkerhed repræsenterer markeder i vækst, og markederne udvikler sig i takt med den voksende digitalisering og et stigende fokus på måder hvorpå IT-sikkerheden kan øges og sårbarheden overfor Cyber-angreb kan reduceres.

Draware A/S’ indgående knowhow og etablerede markedsposition giver Deloitte en stærk platform for yderligere vækst i markedet for salg af IT-sikkerhedsløsninger, og opkøbet af Draware A/S bliver første skridt i opbygningen af et økosystem af rådgivning, løsninger og software samme sted.

”Det er reelt en strategisk ’gamechanger’ i rådgivermarkedet, der kan skaleres ud på vores øvrige rådgivningsområder indenfor Risk Advisory. Vi er blandt de allerførste konsulenthuse til at forfølge det her spor – også i det globale Deloitte-netværk,” siger Thomas Brun, Managing Partner af Deloittes Risk Advisory-forretning.

Christian Schmidt, der er stifter og ejer af Draware A/S, ser også store muligheder ved salget til Deloitte:

”Vi kan give både nye og eksisterende kunder adgang til højt specialiserede kompetencer, rådgivning og softwareløsninger. Vi vil supplere vores egne ressourcer med kompetencer fra Deloittes globale netværk. Samtidig kan vi sætte turbo på væksten ved at gå til markedet som en del af Deloittes værktøjskasse indenfor cybersikkerhed,” siger Christian Schmidt, der træder ind i ledelsen i Cyber Risk-forretningen i Deloitte.

Draware A/S’ aktiviteter fortsætter som en del af Deloittes Risk Advisory forretning.

(Fra venstre Erik Urskov, Anders Balslev, Line Schmidt, Christian Schmidt, Serdar Cabuk, Christian Buch Larsson og Henrik Sørensen)